Over mij

Rik Hamers

Massage Expert

Mijn naam is Rik Hamers en ik ben 30 jaar oud. Ik ben gediplomeerd Massagetherapeut en Massage Expert. Naast mijn werk als massagetherapeut ben ik werkzaam als leerkracht in het basisonderwijs.

Mijn passie voor masseren is geboren uit een periode waar het wat minder met me ging. In die periode mocht ik voor het eerst ervaren wat een massage met/ voor een persoon kan doen. Het zorgde voor ontspanning, liet me ontsnappen uit mijn dagelijkse sleur, zorgde er voor dat ik met nieuwe energie weer door kon en het verhielp ook nog eens een hoop fysieke ongemakken.
Het effect van de massage was op mij zo groot dat ik al snel ging zoeken naar opleidingen tot massagetherapeut. In no time stond ik ingeschreven. Ik dacht: "Hoe prachtig zou het zijn als ik voor anderen zou kunnen betekenen wat die ene massagetherapeut voor mij betekende."

Inmiddels heb ik al veel mensen mogen helpen en hopelijk mag ik u daar binnenkort aan toevoegen.

Door middel van de opleiding tot Massage Expert heb ik kennis mogen maken met veel verschillende massagetechnieken en disciplines. Alle technieken die ik eigen heb gemaakt gebruik ik tijdens mijn massages. De tarieven staan vast voor ontspanningsmassages en klachtgerichte/sportmassages (tenzij er een korting beschikbaar is). De technieken pas ik altijd aan op uw wensen en behoeften.

Voor acties houdt u het beste de website in de gaten of volgt u ZenSessions op Facebook of Instagram (zie icoontjes onderaan de website).