Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Online boeken

De naam zegt het eigenlijk al. Alles tijdens de massage is erop gericht het lichaam en de geest tot ontspanning te brengen. 

Een ontspanningsmassage kan namelijk, zowel lichamelijk als geestelijk, heel goed werken voor het behoud van een goede gezondheid. 

De massage ontspant de spieren, maakt de gewichten en pezen soepeler, verbetert de bloedsomloop en stimuleert de afvoer van afvalstoffen zodat die het lichaam beter kunnen verlaten. 

 

Door ontspanning van het lichaam kunnen allerlei klachten zoals bijvoorbeeld stress, spanningshoofdpijn, stijve nek, chronische

vermoeidheid en slaapproblemen verzacht worden. 

U zult merken dat u met een ontspannen lichaam geestelijk

makkelijker tot rust komt. Zo wordt de negatieve spiraal van stress en lichamelijke klachten doorbroken.


Door middel van effleurages (strijkbewegingen), petrissage (kneedbewegingen), fricties en schuddingen ontstaat er een natuurlijke en verfijnde manier van aanraken. 

Deze massage is heerlijk en ontspannend om te ondergaan.


30 minuten durende massage

De 30 minuten durende massage richt zich op de rugzijde van het bovenlijf. Dit houdt in dat tijdens de massage aandacht wordt besteed aan de rug, nek, schouders en armen. In een half uur voelt u de spieren opwarmen, gespannen spieren ontspannen en uw hoofd tot rust komen.

Mocht u bepaalde wensen hebben, geef dit dan vooral aan. Denk hierbij aan het besteden van extra aandacht aan bepaalde spieren of aan het behandelen van spieren buiten de bovengenoemde lichaamsdelen. Wanneer u hier voor kiest, bent u zich er dan van bewust dat een ander lichaamsdeel minder aandacht zal krijgen. Dit alles gebeurt uiteraard in overleg.


60 minuten durende massage

De 60 minuten durende massage richt zich op de rugzijde van het gehele lijf. Dit houdt in dat tijdens de massage aandacht wordt besteed aan de rug, nek, schouders, armen en benen. In een uur voelt u de spieren opwarmen, gespannen spieren ontspannen en uw hoofd tot rust komen.

Ook bij deze massage is het mogelijk aanpassingen te doen aan de behandeling (zie "30 minuten durende massage" hierboven). Dit gebeurt altijd in overleg.


90 minuten durende massage

De 90 minuten durende massage richt zich op het de rug en buikzijde van het gehele lijf. Dit houdt in dat tijdens de massage aandacht wordt besteed aan de rug, nek, schouders, armen, buik en benen. In een uur voelt u de spieren opwarmen, gespannen spieren ontspannen en uw hoofd tot rust komen.

Ook bij deze massage is het mogelijk aanpassingen te doen aan de behandeling (zie "30 minuten durende massage" hierboven). Dit gebeurt altijd in overleg.